2011. május 27., péntek

Vidámpark! (Nem, nem temető.)

Még szombaton este sikerült eljutnom a Nike által szponzorált és szervezett rövid, kis 5 km-es futásra. Hát az valami fantasztikus volt! Nem tudtuk előre, hogy milyen útvonalon fogunk menni, csak azt, hogy kb. 21.00-kor lesz a start a városligetben. Egy rövidke km-t mehettünk a Városligetben, majd nagyon meg lepődtem, mikor befutottunk az állatkertbe. Persze tök sötét volt, de azért a fáklyák világítottak. (A pocsolyákat nem, de nem baj.) Aztán kijöttünk, és mit gondoltok, hol futottunk? Bezony, a Vidámparkban. Jó volt ott futni a sötétben a kivilágított játékok között, majd befutottunk az elvarázsolt kastélyba. Nagyon jó volt. (Csak lassú tempó és túl rövid táv.) Amúgy kaptunk pólót is, egész jó minőségben.
Utána 1 órát még ingyen dodzsemezhettünk is, szóval nem egy lila foltom lett a hülye ütközések miatt. :)
Készült egy csomó fénykép, de én persze csak azon látszódom, amikor már vége van a futásnak, ülök és persze, hogy háttal. Azért berakom.
A hazajutás utána kicsit kellemetlen volt, mert verekedés tört ki az első éjszakai buszon, és így persze kijöttek a rendőrök meg minden, szóval a csatlakozásomat is lekéstem, de az a röpke 3 km-es gyaloglás, amíg hazaértem jól esett és megvolt 25 perc alatt. Hiába, futócipőben jobb sétálni, mint balerinában. Meg főleg gyorsabb is.
SZÁMLÁLÓ 6045 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése