2012. június 12., kedd

Szünet

Bocsánat. Hosszú és nem is idevaló, de azért megírom.

Miután rájöttem, hogy van egy kisebb csonthártyagyulladás a jobb sípcsontomon, arra jutottam, hogy kicsit pihentetem a futást, ám nem csak ez a meglepetés várt rám a múlt héten. Kiderült, hogy a látszattal ellentétben nem magányosan gyilkolom itt (az amúgy nem túl sok) kilométert, hanem Sven sem rest, legalábbis ha nem a blogra való irogatásról van szó. (ide ilyen nagyon EMÓ-s képet kerestem. Remélem jó lett)


A harmadik, hogy még nem voltam sem az új ZP-ben, sem az újonnan megnyitott Budapest Park szórakozóhelyen sem. Ami amúgy annyira mégsem meglepő, hiszen a ZP-ben tavaly egyáltalán nem voltam, és két éve is kb. csak 2 alkalommal tettem tiszteletemet ott. Szóval nagy felindulásból egy átsörözött péntek este után a szombati Park és hétfő ZP mellett döntöttünk. A szombat kicsit félresikerült, hiszen Dömével jól megalapoztuk az estét és egy nagyüveg vodka után nyakunkba vettük a várost. A terv az volt, hogy korábban lemegyünk és az első éjszakaival hazajövök, ami azért is jó, mert a Park előtt megáll és utána csak itthon kell leszálljak róla. Persze a terv csak azért van, hogy mégse úgy történjen a dolog. Döme barátnője röpke 1 óra 20 percet töltött a fürdőszobában, így végül fél 11-kor szédültünk be a csepergő esőben a területre. (A héten ingyenes volt a belépés, úgyhogy az amúgy átlagosan 500 ft-os belépőt megúsztuk) A gond ott volt, hogy 10 és 11 között akciós a sör és a tequila, így 1000 ft-ért 5 db sörhöz juthatsz hozzá, így a helyről sajnos nem alakult ki komolyabb véleményem, de az látszott, hogy azért elférne még jó pár ember, ami az esős idő ellenére meglepő szombat esténként. Ami viszont megmaradt, hogy a pultos fiuk és lányok kinézetre úgy néztek ki, mintha a Nagyboldogasszony Főplébániatemplom ministránstáborában zajlott volna a felvételi. Ez amúgy alapból nem gond, legalább látszik, hogy gondosan válogatott, nyelveket is beszélő pultosok válaszolnak udvarias stílusban és leginkább csak nem értem, milyen perverz vágy lehet számukra, hogy hajnali 1-2 fele p*csa részeg embereket szolgáljanak ki, akik amúgy alig hallják őket, mert halkan beszélnek. Mindegy. Erről ennyit.
A hétfői ZP-s kiruccanás sem maradt el. Az itteni állapotokat leginkább fotókkal szemléltetném. A képek már jóval fél 9 után készültek, de elég legyen annyi, hogy nem kellett aggódni, hogy egy pisi után nem találunk vissza az első sorba...

Írtó nagy a pangás és azért persze érthető, hogy kevesebb májelégtelenségben szenvedő tinit vonz a Korai Öröm, mint amennyit egy Kiscsillag koncert mozgatna meg, de azért ez mégis több a soknál. Csak a 10 percenkét felbukkanó masszív fűszag emlékeztetett arra, hogy ez egy valódi Korai koncert, ahol viszont Vécsi Tibi teljesen konszolidált ruhában, megborotválva ugrálgatott a színpadon és 3/4 10-kor már végleg le is vonultak "Ennyi embernek játszunk?" felkiáltással. A sör amúgy diákkal 350, ami Borsodi, így elég rossz is volt, a pizzaszelet 590, ami akkora, mint egy nápolyi.
Az egyetlen említésre méltó eset, ami a ZP skizofrén vezetését dicséri, hogy a hely honlapján és 1-2 tábláján is az infópark elkerülésére buzdítanak, ellenben a WC-k, jobban mondva Toi-Toi-k ajtajára az infópark egyik fejesét ábrázoló fénymásolt papírok kerültek, ahol viszont őket szidják, tudniillik nekik nem tetszett, hogy a ZP-ből távozó folyékonyabb állagú hulladékokat az infóparkon keresztül kívánták elvezetni, így a "rendes" WC-k kialakítása most leállt.

Ja még egy dolog. Bálint megkérdezte a pultosokat, hogy miért van vacak murvával felszórva a teljes tánctér? Mert amúgy az elég kényelmetlen, hogy folyton abbarúg az ember, amikor megpróbál mozdulni, hiszen a murva alatt már szépen lekövezték a park területét, amire a válasz, hogy a kövezés építésköteles, a murva meg nem. Tehát, hogy ne lássák az éber ellenőrök a hibát, gyorsan leszórták murvával és minden rendben ... no comment.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése