2010. június 12., szombat

Karlstad Stadslopp 2010

Nagyjából csütörtökön dőlt el, hogy mégis indulok a versenyen. Kicsit háttérbe szorították a nagyok, de nem akartam teljesen megfeledkezni róla, mert hát helyben van. Bár rövid, gagyi, de a miénk és a maraton utáni jó levezető versenynek ígérkezett. Az idő kicsit hűvöskésre és nedvesre fordult, így előkerült a hosszú szárú/ujjú szerelés. Idén mintha kevesebben lettek volna és sikerült a saját rajtzónámból indulni, így az elején nem volt nagy tumultus és viszonylag hamar szellősebb lett a mezőny ill. aki a környékemen maradt az hasonló tempóban ment. Ezt kifejezetten élveztem. Nem volt nagy elvárásom, bár szerettem volna a tavalyi eredményt hozni, 50 percen belül és ezt végül sikerült is teljesíteni.
SZÁMLÁLÓ 3692 km

3 megjegyzés:

  1. Bravó, bravó!
    Úgy látom, tényleg jó élmény volt ez a maraton. Akartam is kérdezni, hogy halad a regenerálódás, már tudsz-e járni, stb., de ez a bejegyzés megválaszolta.
    Nagyon jó hírek ezek!
    Legutóbb úgy búcsúztunk, hogy mikor legközelebb találkozunk, ha minden jól megy, már háromszoros maratonista leszel. Minden jól ment!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Nagyon jó élmény volt, igazából túlságosan is. A családom nem is győz visszafogni, pedig nagyon sok vonzó verseny van. Apropó, lesz valami említésre méltó felétek, július 2-4. hetében?

    VálaszTörlés
  3. Svennek verseny, verseny hátán?
    ha addig nem találunk valamilyen normális versenyt, csinálunk magunknak :)

    VálaszTörlés