2010. április 24., szombat

53088

Nagyon finom idő és egy olyan hosszú, amilyennek lennie kell ilyen közel a versenyhez. Nem volt kimondottan gyors, de legalább nem haltam meg utána és közben sem kellett megküzdeni semmivel. Egyenletesen számottevő lassulás nélkül. Király! (Az igazat megvallva azt hittem, hogy már az első 30-as is ilyen lesz és akkor majd tudok egy kicsit gyorsulni. És akkor ilyen meg olyan eredménnyel fogok szerepelni a versenyen.) Futás közben említésre érdemes esemény nem történt, hacsak az nem, hogy vurstli jött a városba és egy helyütt kerülgetni kellett az "újsvédeket" (ez egy politikailag nagyon korrekt szó, ezért a közbeszédben nem is igazán használják).
Cézár, kiváló társam lett a futásban, csak kicsit harapós még. Ha leszokik arról, hogy a sarkamat szétcincálja, akkor még jobban fogom szeretni. Ezúton üdvözöljük Legolast!
SZÁMLÁLÓ 3465 km
Fent a göteborgi rajszámom látható, ami az jelenti, hogy a 15-ös rajtcsoportba osztottak. Ez pedig annyit tesz, hogy a élboly letusolva, érmet átvéve hazaindul, mire én elrajtolok. A másik jelentése pedig az, hogy lesz háromnegyed órám arra, hogy leadjam a chipet, letusoljak, átöltözzek, kimenjek a pályaudvarra az utolsó karlstadti vonathoz. Ez pedig, nem jó hír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése