2010. május 25., kedd

Pontatlanul

A rendelkezésre álló idő alatt ma 5 pontot találtam meg. Annyira nem arra figyeltem, amit csináltam, hogy egy pontot ki is felejtettem. Tompaságom mellett nehézkes és fáradt voltam.
SZÁMLÁLÓ 3608 km

1 megjegyzés:

  1. Kedves Sven!
    A mai vizsgám után volt időm teljesen végigolvasni a félmaratoni sikereket. A bejegyzés megszerkesztettsége már-már David (mostanában mellőzött) írásaival vetekszik, amit érts szigorúan a legjobb értelemben! :)
    A GPS okos, erre rájöttünk a Dániai 1700 km-en, a megállókat nem számítva 10 perces pontossággal mondta meg, hogy mikor érünk Koldingba. Amúgy a trafikról annyit, hogy nem tudom nálatok, hogy van, de Nyugatra vannak olyanok, hogy nem mér sebességet, csak pl. egy X km-es szakaszon csinál két fotót és a szakasz átlagsebességét számolja, ami nem lehet magasabb, mint a megengedett sebesség az adott szakaszra.
    Más: azért ha egy félmaraton után hazavezet az ember majdnem 4 órát, akkor azért más a felállás, mint egy laza budapesti versenyen, mert egy-egy begörcsölt vádlira senki sem vágyik az országúton. Jó volt olvasni, hogy ha meleg is, de jó kis verseny részesei lehettetek. Ez a verseny és a két nappal későbbi edzés azért jelent egy erős kondíciót! Szép! Ígérem, lassan én is nekiállok futni :)

    VálaszTörlés