2019. január 24., csütörtök

kOZelIKE

A reggeli, panikhangulatu kesoi ebredes egy pocsek ejszaka utan arra kesztetett, hogy a mai kovetelmenyeket "tisztes vereseggel helytallas"-ra modositsam. De ez a futas tobb volt annal, az idei legjobb edzes sikeredett. A vitaminokra meg pluszban estefele elfogyasztott extra magnezium es B-vitamin mennyiseg - csak ajanlani tudom a rosszul alvo sporttarsaknak - tenyleg hatassal van. Remelem majd elobb-utobb az idegrendszerre is hatni fog, bar tulajdonkeppen egy tempos edzes kozben is a Kozponti Bizottsag donti el, hogyan ertekeli a stressz szintet. Ma nagyon jol vette az akadalyt. Az 5.22-es ezrek 141-es pulzussal onmagukert beszelnek, de az edzes feelingje volt igazan klassz.
Kicsit megijedtem, mert -3 koruli idot mondtak, de -9-ben kezdtem el a mozgast. Vegul nem volt vesz, foleg a szelcsend miatt.
Ismet csodalatos, teli palya fogadott, fatyolos napsutessel, zuzmaras, feher fakkal. A tegnapelotti par centi ho jot tett a palyanak, akar karmok nelkul is futhato lett volna, de egy jo kis plusz tapadas az mindig jol jon.
Egy jo ozike is mindig jol jon. Most eppen a nyolcadik kilometreben jott jol. Undorral arrebb somfordalt, amikor recsego karmokkal elfutottam mellette.

11.7 km 1.03

SZÁMLÁLÓ 24070 km


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése