2017. november 19., vasárnap

The Force sleeps

Próbáltam hadonászni és hatni a járókelőkre: "Hazamész és átgondolod a kutyasétáltatást" - "Nem mentek többet egymás mellett hárman a szűk úton" - "Tudomást veszel a külvilágról"; de vagy mindenki toydari volt véletlenül, akikre nem hatnak a jedi elmetrükkök, vagy a midiklorián szintem volt bazi alacsony. Valószínűleg az utóbbi.
Miután már tendencia, hogy a hétvégi futásokon kínlódok, hajnalban meg jól megy, muszáj volt elgondolkodnom, mi lehet a baj: valószínűleg a sok alvás után indulok be nehezen, vagy a reggelizés tesz rosszat, nem tudom. De nem élveztem, az biztos (közepes (3)). Remélem igaz a rossz főpróbáról szóló klisé, mert egy hét múlva Siófokon indulok.

SZÁMLÁLÓ 20075km

3 megjegyzés:

  1. Hat rakaptal a versenyzesre :)
    Az en taktikam az jarokelokkel es kutyakkal, hogy nehezitesnek gondolom oket a palyan es arra gondolok, hogy egy esetleges versenyen mennyivel konnyebb lesz nelkuluk.

    VálaszTörlés
  2. Ja, bár inkább a rutint próbálom visszaszerezni egyelőre, és nem a fantasztikus eredményekért hajtok. Fogjuk fel terápiás versenyzésnek - ezt a mostanit úgyis teljesen hazavágta a sérülés miatti kihagyás.
    Hajrá neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Hajra Siofokon. Majd ha latsz egy szoke nagydarab sracot, aki hasonlit ram (az ocsem), mondd neki, hogy hello :)

    VálaszTörlés