2014. március 22., szombat

Délibáb

Igazából nem sok kedvem van beszámolót írni, csak húzni egy strigulát az "Utóbbi évek keserű csalódásai" rublikába. De ha már Aneron így megszólított, egy pár mondatot azért csak összeszedek.
Hétvégi programot csináltunk, és már előző délután lementünk Kecskemétre. Nyilván már akkor lehetett számítani rá, hogy nem lesz sétagalopp, de mára valahogy sikerült még melegebbet kifognunk. A 25 fokban, tűző napsütésben semmi másra nem vágytam, mint pár perc igazi ír időjárásra... A többit már úgyis tudjátok... Az edzés nem ért semmit, már a második körben kiment belőlem az erő. Az egyetlen jó az egyéni frissítés volt; Zsófitól kaptam a harmadik és a negyedik körben egy-egy fél literes kéket, életet mentettek; ráadásul kéket lehetett tőlük köpni. Az első egy km alatt fogyott el, a második 15 másodperc alatt. Mikor a cukor leért, megint bírtam egy kicsit, aztán annyi... Ha ez nem lett volna, 2 óra alatt se érek be.

SZÁMLÁLÓ 12205 km

Zsófi ennél lényegesen acélosabb volt, javított is a múltkorihoz képest, bár állítása szerint meg kellett küzdenie érte a melegben. Szép volt! Már pólója is van! :)

SZÁMLÁLÓ 12210 km

Kellemes meglepetésemre egy kedves kollégámmal is találkoztunk lent. Őt annyira nem viselte meg a meleg, 1.27-et repesztett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése