2019. május 30., csütörtök

Aggodalom

Az utolsó átmozgatás - akár a kerékbetörést is jelenthetné ez hivatalos nyelven, de csak egy kis terápiás csoszogást kell érteni rajta. Sikerült a rövidített héten is lenullázni mindent magamon ami emberi, reggelre igazi megzuhanás lett belőle, az idegrendszerem tiltakozik minden kívülről érkező atrocitás ellen. Ez a kis mozgás most jót tett, de persze az alapproblémát nem oldotta meg.
Időnként még most is látok aggódást a szemekben egy-egy őrültebb verseny előtt, nem esik jól, bevallom. Azt sugallja, hogy nem sikerült elmondani, hogy MINDEN EGYES HÉTKÖZNAP nagyobb kihívás és megterhelés, mint a szombati maraton. Hogy ha az égvilágon minden összeesküszik ellenem, akkor sem tudom annyira kikészíteni magam, mint ahogy bármelyik nap haza szoktam esni. Végül is mozoghatok, és 4 órán keresztül nem kell majd beszélnem - ennél már csak az alvás pihentetőbb. Hogy fájni fog és kellemetlen lesz? Nyilván, de nézzünk szembe a tényekkel, minden nap fáj és kellemetlen, csak most lesz is belőle valami kézzelfogható siker. Most a széles mosolyok és feltartott hüvelykujjak ideje van, az aggódás majd hétfő reggel lesz újra aktuális, amikor elindulok a gyárba. Most jelen pillanatban jobban aggódom a holnapi rajtszámátvétel tömegjelenetei és ingerei miatt, a versenyt megoldom, végül is 2 éve edzek rá folyamatosan.
Úgy néz ki, szerencsém lesz az idővel, hűvös-esős időt mondanak, pár nappal később már ismét gyilkol a 20 fok, de szombaton még nem. Ha ez igaz, az nagyon sokat lendíthet rajtam.
Versenyinformácicó itt: https://www.stockholmmarathon.se/race-information/
Nyomon követős móka letölthető innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mikatiming.stockholmmarathon

5 km 0.28

SZÁMLÁLÓ 25260 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése