2013. május 7., kedd

Na de már tényleg.

Vége. Lassan vége a gyűjtögetésnek. Kellett is, hogy vége legyen. Nagyon az egészségünkkel játszottunk az utolsó pár napban és egymást hajtottuk bele a hülyeségekbe. 1-én nem, de utána mindennap van feltöltött futásom (bár ebből egy valójában csak egy 1 km-es séta). Ez ugye így 6 napot jelent és a NIKE szerint 82,45 km-t, ami több mint 13/nap. Döme egy nappal előbb kezdte a hajtást és 100,14 km-el zárt. (Persze a valóság nem ennyi. Lehet kicsit több, lehet kicsit kevesebb, de kár ezen mérgelődni utólag. Ennyit mért le a cucc, na!) A végén már csak röhögtünk, hogy mekkora hülyék vagyunk, de azt hiszem most pár nap pihenő kijár.
Nem, nem azért mert elfáradtunk. Annyira buzog bennem (is) az akarat, hogy legszívesebben holnap is kint rohangálnék a melegben, izzadnám a litereket és harapnám a kilométereket, de tudom, hogy ez nem lenne jó döntés. Inkább kicsit erőltetni kell a pihenőt, nehogy kényszerpihenő legyen a vége.

A mai nap egy ki a szigetre, két kör és egy félkör-hazafutással volt nekem az adag. 18,5 körül lehetett és hogy mennyire viselt meg minket, az csak a következő napokban derül ki.

SZÁMLÁLÓ 9379 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése