2019. július 30., kedd

Szerves létformák

Most hogy beköszöntött ismét a szerves létformák fennmaradásához szükséges idő, alkalmam nyílt megtekinteni, hogyan védekeznek a nyulak a hideg eső ellen. Nos, úgy, hogy lekuporodnak egy rét közepén, és nagyon erősen koncentrálnak arra, hogy ne essen rájuk az eső. Valószínűleg megzavarhattam a koncentrációjukat, mert csurom vizesek voltak szegénykék. A 13 szarvas nagyobb részének és az őzikének volt annyi esze hogy a fák alatt reggelizzen.
Azon ritka edzések egyike volt a ma reggeli, amikor nem csak öntöm bele a mérhetetlen energiákat, de vissza is jön valami. A hűvös szél és a permetező eső körülölelt, rögtön fele akkora fizikai stressz volt az edzés, erőlködés nélkül is haladtam. Persze az ára az ilyenkor szokásos intenzívebb mély gerincfájdalom, plusz Piri is nagyon virgonc volt a seggem körül egész éjjel, alig hagyott aludni.
Egy éve történt pont, hogy késő este megérkeztünk Stockholmba csomagok nélkül, borzalmas állapotban, mint két fasz. Azóta a csomagok megkerültek. Happy new year, babe!

SZÁMLÁLÓ 25898 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése