2010. március 21., vasárnap

Marching on together

Angol szurkolói focitorna, 2010 márc. 21, végeredmény:

1. Liverpool
2. Manchester United
3. Leeds United

Khöm, khöm... Sokat változott a kép tavalyhoz képest, amikor egy huszáros hajrával sikerült megszereznünk az utolsó előtti helyet. Most az eszelős hajtás és küzdelem meglepő módon némi tudással és eredményességgel is párosult, no meg jó taktikával.
A múltkori csapatok indultak, azzal a különbséggel, hogy a Chelsea két csapatot is kiállított. Most két csoportba voltunk sorolva, és az első kettő ment tovább.

Leeds-Arsenal 1-2
Bemelegítettünk; nem játszottunk jól, de éreztük, hogy több van bennünk. Mindenki nagyban kereste a helyét.

Leeds-Chelsea B 5-2
Nagyot küzdöttünk velük, az első percben rúgtam egyet, de aztán megfordították, húzós volt. Aztán összekaptuk magunkat, egyenlítettünk, és egy büntetőből a vezetés is megvolt; a vége meg már a mienk volt. Ötödikre megint sikerült betalálni egyéni akcióból, mit mondjak, jó érzés volt...

Leeds-Newcastle 1-0
Ez volt a legkeményebb; hajtós-ütközős-futós meccs, sportszerű ellenfél ellen. Jobbak voltak talán, de sikerült begyötörnünk egyet, és a betonvédelem állta a sarat. Nagy győzelem volt, és amolyan british football...

Utána számoltak, számoltak a szervezők; körbeverés volt, három csapat volt 6 ponttal, és az egymás elleni eredményekből jól jöttünk ki, az Arsenal esett ki, és a Newcastle-lel továbbmentünk. Erre nem számítottam!
Azonnal játszottunk, pihenés nélkül tovább, ez már kezdett nagyon kemény lenni.

Elődöntő:
Leeds-Liverpool 0-1
Ez nagy bosszúság volt, mert egy eléggé vitatható büntetővel kaptunk csak ki. Jobbak voltak, de odatettük magunkat, lehetett volna döntetlen. Sebaj.

A bronzéremért megint a Newcastle-lel kerültünk össze, már ők is fáradtak voltak, mint a dög. Ez volt a harmadik 2X15 perces meccsünk zsinórban, már alig álltunk a lábunkon. De ha már játszani kellett, hát zúztunk.
Leeds-Newcastle 4-1
Az elsőt meg a harmadikat én szereztem, szép összjátékokból. Kezdett kijönni a hosszútávfutó erőnlét, legalább megálltam a lábamon. Jók is voltunk, bár 1-0 után még egyenlítettek, de utána nagyon együtt voltunk, és behúztuk.

Nagy élmény volt! Csak a pezsgő fogyott el hamar...
We are Leeds, and we are proud of it!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése