2019. február 13., szerda

Under surveillance

Éjjelről maradt kis hólepel alaposan leleplezte Cyccän ügynököt, aki mindent bejárt és megfigyelt reggelre, de sajnos elfelejtette eltüntetni a nyomait. Ráadásul Fisksätra határán összetalálkozott egy másik ügynökkel, akivel a hangokból ítélve abbahagyták a megfigyelést és valami egészen másba kezdtek. A jelek szerint a melót addig rásózták Őzyke ügynökre, aki pont ebben a pillanatban jött ki az erdőből és bukott le.
Jóval aggasztóbbak voltak a körről körre megjelenő új lábnyomok, akik nem lehettek egyebek mint januárok. Még arra is figyeltek, hogy profin leutánozzák a cipőm talpának mintázatát. Fellélegeztem, hogy velük végül nem találkoztam. Viszont reggel a vonathoz menet látni a hajnali nyomokat - az elég felemelő. 😁
Hogy a sok hülyeség mellett valami értelmeset is írjak: jó kis edzés kerekedett. +1-2 fok, ideális körülmények, talaj (karmokat a mancsba, Diego!), és új kör sokkal futhatóbb emelkedőkkel. Úgy éreztem, nem megy jól, és küszködök, de mint kiderült, ez az érzés egy vadonatúj fokozatnak volt köszönhető (5.08-as ezrek). Így már egy kicsit más. Az első spontán itteni 5 percen belüli edzéskilométer megünneplésére hajnali fel 7-kor egy Punk Ipát választottam egy angol főzdéből.

9.3 km 0.47

SZÁMLÁLÓ 24289 km

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése