2009. május 15., péntek

Kis szinesek

Csak óvatosan aneron! Inkább többet pihentesd, a jó formából úgy sem fogsz nagyon kizökkenni. Sajnos a kevés tapasztalatom, azt mondatja, hogy a térd nagyon lassan gyógyul. De van nálam sokkal tapasztaltabb futó a tagok közt, aki esetleg meg tud erősíteni.
Egyébként az én térdem sem örült a plusz egy edzésnek, a pörgősebb tempóért sem volt túlzottan oda. Nem fáj, de a csavaró és hirtelen mozdulatokat nem szereti (tudom, tudom ne csináljak ilyet). Volt már ilyen két éve vagy egy fél évig éreztem is, aztán, hogy alig futottam elmúlt. Nem örültem, hogy újra találkoztunk.
Tegnap volt a "Vår ruset" (Mi/Tavasz futásunk, igazából mind a kettőt jelenti (amolyan női futógála, 5 km)), amit szintén a már említett sportklub szervezett. Közel 8000 nő vett rajta részt. Ha mindenki a városból jelentkezett (ami valószínűleg nem így volt), akkor ez azt jelentené, hogy minden 5. nő futott tegnap este! Elég érdekes időpontot választottak a szervezők: csütörtök 19.00, így sehogy sem tudtuk megoldani, hogy a jótündér is részt vegyen rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése