2009. május 24., vasárnap

nice job!

Na a hétvégén látom mindenki kitett magáért. DrF-é a hétvége leghosszabb versenye, amin kiválóan teljesített... immáron 6.x. Sven látom te sem felejtetted el mi a hosszútávfutás. Ez majdnem egy félmaraton. irtózatosan irigykedek rád :) ha én most ennyit futhatnék... és tudod mi a durva? időm lenne rá. és kedvem is nagyon. kellene egy fej szellőztetés, de nem mehetek és ez idegesít. a 18 km az nem semmi, szóval gratulálok hozzá! ezután egy 10-es verseny csípőböl :P
M! lehet a belém szorúlt női vonások miatt, de én élveztem a kis bolttúrát. Asszem azért az ottlévő emberek miatt nem tudtad 100%ig átvenni a verseny hangulatot. Senki ne úgy képzelje ezt, mint egy Nike Félmaratont, vagy akár egy fedettpályás OB-t. ha jobb lett volna a hangulat sztem még ennél is jobbat futottál volna.
amúgy az időtök:
20 (34) Halász Sarolta - 0:17:25
44 (58) M - 0:18.80
a nyertes 0:14:65-el ért be, vagyis csak 4 mp-el korábban. Tesiszakos csajszi, szóval egyáltalán nem viccből jött, hanem nyerni. persze nem is az első versenye volt sem 100-on, sem a Glamour 100-on. A 100 m-es futás is egy verseny kár h nem tudjuk jelölni a számlálóban, de megjegyezzük! gratulálunk hozzá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése